Veelgestelde vragen

Wat is BesteDealVoorUwAuto.nl?

Bij BesteDealVoorUwAuto.nl kunt u gratis en vrijblijvend uw auto aanmelden. Wij gaan op zoek naar de beste prijs voor uw auto. Wij bieden u een persoonlijke service tot aan de verkoop van uw auto.

Hoe werkt BesteDealVoorUwAuto.nl?


1. Meld u gratis en vrijblijvend aan

2. Vul het kenteken van uw auto in

3. Vul uw contactgegevens in en overige informatie van uw voertuig

4. Uw auto komt voor 24 uur in onze gesloten veiling te staan

5. Wij zorgen voor de beste prijs

6. Wij dragen de auto over van u naar de nieuwe eigenaar

Wat zijn de kosten?

Iedereen kan kosteloos gebruik maken van BesteDealVoorUwAuto.nl. Voor zowel de aanmelding, het ontvangen van het hoogste bod en de eventuele verkoop worden geen kosten berekend.

Als ik een bod op mijn auto ontvang, ben ik dan verplicht om te verkopen?

Na ontvangst van uw hoogste bod, kunt u zelf bepalen of u de auto wilt verkopen of nog liever op BesteDealVoorUwAuto.nl wilt laten staan.

Krijg ik een RDW vrijwaringsbewijs?


U krijgt bij het verkopen van uw auto een RDW vrijwaringsbewijs. Wij werken met meer dan 750 RDW gecontroleerde autodealers!

Welke gegevens moet ik allemaal invullen?


Als je jouw kenteken invult wordt allereerst de nodige informatie over je voertuig opgehaald bij de RDW. Vervolgens bieden we je de mogelijkheid om deze gegevens aan te vullen. Naast je NAW-gegevens hebben we logischerwijs ook de kilometerstand nodig en moeten we weten in welke staat je voertuig verkeert. Hoe meer informatie je doorgeeft, hoe beter de prijs die je uiteindelijk voor je auto zult krijgen.

AUTO VERKOPEN?

100% GRATIS EN BINNEN 24 UUR
DE BESTE DEAL VOOR UW AUTO!Verkooppunten

Social media