Hoe goed is een gebruikte auto?

Een auto kopen is geen luxe meer. Hoe meer je erover nadenkt, hoe belangrijker het wordt om een auto te hebben. Er zijn enthousiastelingen die alleen die nieuwste modellen willen hebben. Maar wat doe je als je net een nieuwe auto gekocht hebt en er een nieuwer model uitkomt? Je kunt niet simpelweg die nieuwere versie kopen. Je probeert dan om je eigen gebruikte auto te verkopen om dat nieuwe model te kopen of een betere gebruikte te vinden. Soms krijg je aantrekkelijke aanbiedingen voorgeschoteld die er zo uitzien alsof het lijkt of je geen tweedehands maar een nieuwe auto koopt.

Een stuk goedkoper:

Als je een goede deal krijgt is het altijd z’n geld waard maar soms loop je tegen zo’n goede deal aan dat het welhaast onmogelijk lijkt. Waarom zou je niet in plaats van een nieuwe auto kopen gaan kijken naar een tweedehands model dat even duur is maar wel meer opties heeft of er een model boven zit.

Betrouwbaarheid:

Voorbij zijn de dagen waar tweedehandsauto’s bijkans patiënten waren en regelmatig onderhouden moesten worden door een monteur. Betrouwbaarheid zit nu ook in het pakket. Als je nu een tweedehands auto koopt krijg je vaak ook nog garantie. Indien goed onderhouden kun je er langer mee doen dan je denkt.

Erkende certificering:

Koop een auto bij een erkend autobedrijf, dan krijg je er een certificaat bij dat even veel waard is als de auto zelf. Waarom geen gebruikte auto aanschaffen die zo goed als nieuw is in plaats van een nieuwe auto uit een lager segment? De dagen dat je na moest denken of je echt wel een tweedehandsauto moest nemen zijn echt wel voorbij.

Verlenging van de Garantie:

Je kunt een gebruikte auto kopen met een verlenging van de garantie zonder allerlei extra papierwerk. Koop er een uit voorraad en zorg dat je gulden een daalder wordt. Als je het geluk hebt om een tweedehandsauto te kopen die maar een of twee jaar oud is, kun je je voordeel doen met een verlenging van de garantie

Financiering en Verzekering:

Financiering en verzekering voor een tweedehandsauto is makkelijk voor elkaar te krijgen. Als er dan iets aan de hand is kun je het de verzekering laten afhandelen en niet uit eigen zak voor de kosten hoeven opdraaien. De snelle groei van de tweedehands automarkt is goed nieuws voor mensen die wel een auto willen maar er niet failliet op willen gaan. Die marge auto’s hebben zo hun voordelen. Regel een grondige check van de motor en andere belangrijke onderdelen en dan kun je ervoor gaan. Regel het papierwerk en dan bezit je een auto die elke cent waard is. Geef niet te veel geld uit voor iets waar je later misschien spijt van krijgt. Geef de tweedehands automarkt het voordeel van de twijfel en laat ze bewijzen wat ze waard zijn. Je zult er geen spijt van krijgen en als dat toch het geval mocht zijn, kun je altijd teruggaan en je geld terugeisen.

AUTO VERKOPEN?

100% GRATIS EN BINNEN 24 UUR
DE BESTE DEAL VOOR UW AUTO!Verkooppunten

Social media