Nieuwe auto tool: Audew Batterij Booster Draagbare Startbooster

Het geluk te mogen smaken van het bezitten van meerdere auto’s komt met het onfortuinlijke nadeel dat er te weinig tijd is om ze allemaal te besturen. En dat kan ertoe leiden dat de accu leeg begint te raken, als ik ze niet regelmatig aansluit op een van mijn vele acculaders, die ervoor zorgen dat elke accu in elke auto opgeladen is en er klaar voor is om naar buiten te gaan. Gelukkig zijn er veel geavanceerde tools om elk soort auto weer aan de praat te krijgen die te kampen heeft met een lege accu. Ik had een geluk een van de vele startboosters te mogen uitproberen. De laatste in mijn collectie is de Audew 13800mAh Batterij Booster 500A draagbare startbooster, in klein en handzaam formaat om elk leeg geraakte accu weer aan de praat te krijgen.

De Audew draagbare startbooster heeft vele voordelen ten opzichte van alleen maar een auto starten tot aan een 5-liter V8 of een 3-liter diesel. Het kan dienst doen als een draagbare oplader voor een groot aantal apparaten dankzij een van de twee USB-poorten, die tevens Apple iPod, iOS device connector en micro-USB ondersteund. Daarnaast kan deze stroom geven aan de auto via de sigarettenaansteker of erdoor worden opgeladen.

Met ingebouwde bescherming en een slimme chip, krijgen alle apparaten altijd het juiste wattage en voltage. Ik had geen enkel probleem om mijn iPhone X op te laden, naast het opladen van de iPad Mini van mijn dochter, en dan had ik nog steeds stroom over voor een draagbare Bluetooth speaker.

AUTO VERKOPEN?

100% GRATIS EN BINNEN 24 UUR
DE BESTE DEAL VOOR UW AUTO!Verkooppunten

Social media